Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Duurzaam en verantwoord

Duurzaam en verantwoord

Bij ons staat duurzaam produceren en circulair inrichten al jarenlang centraal. Het vormt de essentie van ons bedrijf, waarbij we voortdurend werken aan innovatieve oplossingen die geworteld zijn in fundamentele duurzame keuzes.

Onze inzet voor duurzaamheid blijkt onder andere uit het gebruik van optimalisatieprogramma’s en slimme programmering om grondstoffen zo efficiënt mogelijk te benutten. Het restmateriaal dat hieruit voortkomt, wordt op een duurzame manier verwerkt. Zo worden houtrestanten bijvoorbeeld omgezet in nieuwe banken, wordt textielafval gerecycled tot akoestische wanden en wordt staalafval getransformeerd tot stoelonderstellen.

Samen met onze klanten verkennen we voortdurend nieuwe mogelijkheden voor het hergebruik van bestaande producten en materialen. Tegenwoordig is het niet meer de vraag óf we organisaties kunnen ondersteunen bij hun circulaire ambities, maar eerder hóe we dat het beste kunnen doen. Elke situatie is uniek, daarom analyseren we voor elk project de duurzame kansen en circulaire mogelijkheden. We presenteren verschillende scenario’s en integreren de consequenties van de gemaakte keuzes in ons voorstel.

Elk project vergt een op maat gemaakte aanpak. Daarom streven we ernaar om eindgebruikers, zoals bedrijven, verenigingen, overheden en onderwijsinstellingen, actief te betrekken bij onze duurzame ideeën en oplossingen. Samen bouwen we aan een krachtige samenwerking die de circulaire transitie bevordert!