Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

06-serie Kantoortafel 80x80cm

SKU 06080KT
Merk Danteeprojects
Materiaal Blad Gemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal Frame Metalen onderstel met epoxycoating
Hoogte Vaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel 80 cm x 80 cm
Bent u nodig op zoek naar een zeer compacte tafel in een beperkte ruimte? Bekijk dan nu deze kantoortafel van 80x80cm. Deze kantoortafel is zoals de naam het al zegt een geschikte tafel voor bijvoorbeeld werknemers op kantoor, bouwplaatsen of scholen!

Het formaat van 80x80cm is de kleinste kantoortafel binnen het assortiment. Deze tafel bestaat uit een melamine blad in combinatie met een metalen frame. Dit product kent een vaste hoogte van 76cm waarbij de poten een omvang hebben van 3x3cm. Aan de hand van een schroefdraad en een bout kunnen de poten aan het frame bevestigd worden.
De tafelbladen zijn standaard leverbaar in de kleur licht eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, beton look of wit. Wat betreft het frame is er de keuze uit de kleuren; aluminium, zwart en lichtgrijs.
Bent u geïnteresseerd in de tafel maar wenst u een ander formaat? Deze tafel is ook beschikbaar in de afmetingen; 120x-,140x-,160x-,180x,- en 200x80cm.

Om deze alternatieven te bekijken dient u vanaf de homepagina te klikken op het menu bureaus/tafels vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “tafels met vaste hoogte” waar de alternatieven te bekijken zijn!

Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.