Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Bureaustoel PUCK

SKU 35801
Merk Danteeprojects
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek)
Bent u op zoek naar een bureaustoel die voldoet aan een ergonomische normering en bovendien ook geschikt is om daar acht uur per dag op te zitten? Bekijk nu onze Puck bureaustoel!
De PUCK bureaustoel is een moderne, luxe bureaustoel met stoffen zitting en voldoet aan de laatste Europese normering (EN 1335). Dit betekent dat de zitting 6 cm te verschuiven is en dat de rugleuning en de lendesteun volledig aan te passen zijn aan de gebruiker. Uiteraard zijn ook de zithoogte en de armleggers te verstellen. Daarnaast komt de stoel met multifunctionele wielen, waardoor hij zowel op een harde als een zachte ondergrond kan worden gebruikt.
Qua afmetingen heeft de Puck in haar laagste stand een zithoogte van 46 centimeter, de armleggers kennen daarbij een hoogte van 69- waarbij de rug een hoogte kent 95 centimeter. In de hoogste stand heeft deze bureaustoel een zithoogte van 58 centimeter, de armleggers kennen dan een hoogte van 81 centimeter en tot slot kent de rug een hoogte van 108 centimeter.
Deze stoel is standaard in de kleur zwart op voorraad, maar in meer dan 70 kleuren bestelbaar: matchen met je werkruimte doet het dus altijd! Klik op de onderstaande link voor alle mogelijkheden, meerprijzen en levertijden. De PUCK wordt geleverd met 5 jaar garantie.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.