Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Designstoel JAMY

SKU J1L
Merk Danteeprojects
De Designstoel Jamy is voor iedereen die op zoek is naar een bruikbare stoel en mee gaat met de trends. Deze designstoel staat zeker niet mis in bijvoorbeeld een wacht-, vergader- of kantineruimte.
Deze designstoel kent een kunststof zitting waarbij het frame bestaat uit metaal. De zitting is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Let hierbij wel op dat de levertijd per kleur zou kunnen verschillen. De Jamy is stapelbaar tot maar liefst zes stuks waarbij de pootjes voorzien zijn van kunststofdopjes, dit om krassen op de vloer te voorkomen!
Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.
Blijkt de Jamy toch niet helemaal de gewenste designstoel te zijn waar u naar op zoek bent? Bekijk ook eens andere designstoelen als bijvoorbeeld de Stef en Olli. Deze stoelen zijn te zien op de website door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “kantinestoelen” waar bovengenoemde artikelen te zien zijn.
Leverbaar in vele trendy kleuren.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.