Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Designstoel numo 1

SKU NUMO1
Merk aeris
Een bureaustoel kopen die actief zitten stimuleert is al een tijdje mogelijk, maar nu is er dan eindelijk een vergelijkbaar alternatief voor de vergadertafel of voor in de kantine. Met de numo-serie presenteert aeris, bekend van de Swopper, een reeks bewegende designstoelen!
De numo 1 is vergelijkbaar met de vertrouwde sledestoelen, maar is door de zogeheten kinematica, het bewegingsmechanisme tussen de slede en de zitschaal, een stuk mobieler dan dat je gewend bent! Zo ziet de designstoel er niet alleen mooi uit, maar is hij ook erg comfortabel. De glasvezelversterkte kunststof zitschaal is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen/polyamide. Het aluminium sledeonderstel wordt geleverd met glijders voor harde en zachte vloeren en kan geleverd worden met een poedercoating in de kleur van de zitschaal of met een chromen kleur.
TIP: de designstoel numo 1 is niet alleen te gebruiken als vergaderstoel of aan de eettafel, maar met een gepoedercoat slede-onderstel kan de stoel ook buiten worden gebruikt! Levrbaar in kleuren: zwart, wit, koraal, oceaan bleu, geel. Onderstel verchroomd of in zitting kleur
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.