Klaptafel 160x80cm

SKU H168KT
Merk Danteeprojects
Materiaal Blad Gemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal Frame Metalen onderstel met epoxycoating
Hoogte Vaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel 160 cm x 80 cm
Categorie: Tags: ,
Bent u op zoek naar een tafel, die makkelijk op te bergen is en ook nog weinig ruimte in beslag neemt? Bekijk dan nu onze klaptafel. Zelf kent deze tafel een vaste hoogte van 76 centimeter
Deze klaptafel is te combineren met onze standaardkleuren uit het assortiment, dit zijn de kleuren; beton look, havanna, licht eiken, bruin eiken, natuur eiken, midden eiken, lichtgrijs en wit. Het frame is beschikbaar in de kleur hamerslag.
Indien op voorraad betreft de verwachte levertijd ongeveer tien werkdagen. Mocht dit niet het geval zijn dan treft u een actuele leveringsverwachting op de door ons toegezonden orderbevestiging. Deze orderbevestiging ontvangt u uiterlijk 48 uur na het doen van bestelling op het door u opgegeven e-mailadres bij het doen van bestelling.
Heeft dit product veel raakvlakken met waar u naar op zoek bent maar twijfelt u over de maat? Ook is dit product verkrijgbaar in de afmeting 120x80cm! Dit alternatief is te bekijken door via onze homepagina te gaan naar het menu “bureaus/tafels” vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “vaste tafels” waar de alternatieven te zien zijn!
Kleur frame: zwart.
Bovenblad in zeer veel kleuren leverbaar.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.