NOW! Tonvormige Vergadertafel

SKU 5N240TT
Merk Danteeprojects
Materiaal Blad Gemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal Frame Metalen onderstel met epoxycoating
Hoogte Instelbare hoogte (62-86 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel 240 cm x 120 cm
Categorieën: , , Tags: ,
De N-vormige poten geven de Now! tafels een open uitstraling en houden meer oppervlakte op de grond vrij. Het design van de bureaus is dan ook een knipoog naar de traditionele vierpootstafel, maar dan in een modern jasje. Met bureaus en tafels uit de Now!-serie is het alsof het tafelblad in de ruimte zweeft: ideaal als je het ruimtelijke karakter van je kantoor wilt behouden! De vergadertafel van Now! met het tonvormige blad is groot genoeg voor zes comfortabele vergaderstoelen. Zet je ook stoelen aan beide uiteinden, dan komen daar zelfs nog twee plekken bij!
Ben je op zoek naar een ergonomisch bureau, maar is de flexibiliteit van een verstelbaar bureau als een zit-sta bureau niet nodig? Dan is een instelbaar bureau een voordelig alternatief voor deze in hoogte verstelbare tafels. Doordat onze instelbare tafels in te stellen zijn op hoogtes van 62 tot 86 centimeter voldoen ze aan de Nederlandse Arbo-richtlijnen voor zittend werken. Het ergonomische bureau wordt bij het installeren op de gewenste werkhoogte geplaatst en kan op een later moment nog worden verhoogd of verlaagd.
Het onderstel van deze tafel is gemaakt van epoxy gelakt metaal (verkrijgbaar in zwart, wit en aluminium). Het gemelamineerde werkblad (verkrijgbaar in de kleuren beton look, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, licht eiken en wit) is afgewerkt met een pvc-stootrand. Wil je toch liever een andere kleur blad? Neem dan contact op voor de andere kleuropties en voor de mogelijkheden van een bureau op maat. Zo is er altijd een model dat bij je kantoor past.