SITLIFE Bureaustoel KUMA

SKU 25201
Merk Sitlife
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek), Lendesteun (standaard inbegrepen)
Als je zeker wilt weten dat je goed zit, dan kom je al snel uit bij de KUMA van SITLIFE. Het is een van de meest complete SITLIFE stoelen en voldoet aan de strengere Nederlandse ergonomische richtlijnen (NPR 1813). Doordat de schuifzitting verder te verstellen is (10 cm) is de ergonomische bureaustoel uitermate geschikt voor mensen met langere benen. Daarnaast is de synchroon mechaniek voorzien van gewichtsinstelling en wordt de stoel standaard geleverd inclusief multifunctionele wielen, 3D-armleggers en een verstelbare lendesteun. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over opties en meerprijzen: met de KUMA haal je de meest uitgebreide opties van SITLIFE in huis! Samen dragen deze onderdelen bij aan een optimale ondersteuning en het voorkomen van rugklachten.
Een KUMA bureaustoel kopen vergt echter toch nog één keuze: welke kleur wordt het? Met meer dan 70 kleuren stof, leer en kunstleder valt er immers nog genoeg te kiezen!
Zoals je van SITLIFE gewend bent is de bureaustoel aan het einde van zijn levensduur voor 98% recyclebaar, waardoor de KUMA perfect past binnen een organisatie die duurzaam te werk wil gaan. Maar zover is het nog lang niet: omdat wij weten dat je nog lang plezier van de SITLIFE bureaustoel gaat hebben krijg je bij de KUMA maar liefst 5 jaar garantie.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.