Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

06-serie Kantoortafel 120x80cm

SKU 06128KT
Merk Danteeprojects
Materiaal Blad Gemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal Frame Metalen onderstel met epoxycoating
Hoogte Vaste hoogte (76 cm)
Afmetingen Bureau/Tafel 120 cm x 80 cm
Bent u op zoek naar een eenvoudige kantinetafel die weinig ruimte in beslag neemt en binnen een mum van tijd in u kantoor kan staan?
Dit model van 120x80cm is een van de kleinere tafels binnen ons assortiment wat betreft “kantoortafels”. Wenst u uw spullen op te bergen? Onze kantoortafels zijn namelijk perfect te combineren met een rolblok indien er gedacht moet worden aan opslagruimte!
Met een vaste hoogte van 76 cm zijn ze geschikt voor het grootste deel van de mensen. Ze zijn eenvoudig in gebruik: door het relatief lichte gewicht zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en de poten zijn probleemloos te monteren en demonteren! De kantoortafels hebben een metalen onderstel dat is afgewerkt met epoxycoating in de kleur lichtgrijs, zwart of aluminium. De omvang van de 06-seriepoten zijn 3x3cm.
De tafelbladen zijn standaard leverbaar in de kleur licht eiken, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, beton look of wit. Hierdoor passen ze naadloos bij de rest van je werkplek! Ben je toch op zoek naar een andere maat of kleur? Neem dan contact met ons op en we kijken graag hoe we je verder kunnen helpen!
Bent u geïnteresseerd in de tafel maar wenst u toch echter een ander formaat? Ook zijn deze kantoortafels verkrijgbaar in de afmetingen; 140x-, 160x-, 180x-, en 200x80cm!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.