Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

14N-serie Rolblok 3 laden

SKU 14N003T
Merk Danteeprojects
Materiaal Blad Gemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Categorie: Tag:
Met dit drie-ladige rolblok van de 14N-serie zorg je voor meer opbergruimte op je werkplek, of je nou persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk wilt opbergen. Wil je veel papierwerk opbergen in je rolblok? Bekijk dan ook eens de variant met twee laden, die naast een normale lade ook een diepere lade heeft die geschikt is voor hangmappen.
De rolblokken uit de 14N-serie zijn de voordeligste rolcontainers in ons assortiment. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiders om ze soepel te laten lopen en het rolblok is standaard voorzien van een metalen top, een slot om je spullen veilig mee op te bergen en een kunststof pennenbakje.

De ladeblokken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, aluminium, lichtgrijs, wit en antraciet. Daarnaast is er de mogelijkheid om de kasten te bestellen met een gemelamineerd topblad (beschikbare kleuren: beton look, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, licht eiken en wit). Hierdoor past je 14N-rolblok nog beter bij je werkplek!

Wist je dat een rolblok heel goed te gebruiken is in combinatie met een zit-sta bureau? Door een minimumhoogte in te stellen op je ergonomische bureau zorg je ervoor dat de tafel netjes boven het rolblok blijft!
Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.