Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

81-serie Rolblok 2 laden

SKU
81021RBT
Merk Danteeprojects
Materiaal Blad Gemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal Epoxy gelakt metaal
Categorie: Tag:
Wanneer je meer opbergruimte wilt op je werkplek voor persoonlijke spullen, documentatie of belangrijk papierwerk en je een luxe ladeblok wilt, dan komt je uit bij de ladeblokken van de 81-serie. Dit rolblok met 2 laden heeft naast een normale lade ook een diepere lade heeft die geschikt is voor hangmappen. De rolcontainer komt standaard met een metalen top, maar kan ook voorzien worden van een gemelamineerd topblad (beschikbare kleuren: beton look, bruin eiken, havanna, lichtgrijs, midden eiken, natuur eiken, licht eiken en wit).
De 81-serie bestaat uit luxe rolblokken en standcontainers waarbij de extra pennenlade meteen in het oog springt. Daarnaast hebben de ladeblokken een extra beveiliging, waardoor er maar een lade per keer geopend kan worden. Dit voorkomt dat het ladeblok kantelt wanneer de laden vol zitten. De laden zijn tevens voorzien van telescoopgeleiders om ze soepel te laten lopen. De ladeblokken hebben een cilinderslot (incl. 2 sleutels) om je spullen veilig op te bergen en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, aluminium, antraciet en wit.
Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.