Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Bureaustoel CAPELLA

SKU 25401
Merk Sitlife
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek)
Met de CAPELLA bureaustoel van SITLIFE haal je een ergonomische stoel met een netwave rug in huis die voldoet aan de Nederlandse normering (NPR-1813).
Standaard wordt dit product op voorraad gehouden met een zwart gestoffeerde zitting in combinatie met een chroom voetenkruis. Net als bij de andere stoelen van SITLIFE is de zitting verkrijgbaar in 70 verschillende kleuren stof, kunstleer en leer; daarnaast is ook de netwave rug verkrijgbaar in acht verschillende kleuren en is de Capella tegen meerprijs uit te breiden met een lendesteun. Hou wel bij het kiezen voor een kleur rekening met een langere levertijd.
Daarnaast wordt de CAPELLA standaard geleverd met armleggers die in hoogte, breedte en diepte te verstellen zijn en is de bureaustoel uitgerust met synchroontechniek: een meeverende mechaniek waarbij het (ingestelde) ondersteuningspunt in elke positie voor de bekken behouden blijft.
Wat betreft de zithoogtes: in haar laagste stand kent de Capella een zithoogte van 48cm, daarbij kennen de arm- en de rugleuning een hoogte van 69- en 104 centimeter. In haar hoogste stand kent deze bureaustoel een zithoogte van 62 centimeter, wat betreft de arm- en rugleuning deze kennen een hoogte van 83- en 118 centimeter.
We leveren de bureaustoel met vijf jaar garantie, zodat je zeker weet dat je de komende tijd lekker zit. Mocht de stoel het einde van de levenscyclus toch bereiken, dan kan de stoel voor 98% gerecycled worden. Een nieuwe bureaustoel kopen kan dus ook nog eens goed zijn voor het milieu!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.