Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Bureaustoel RHEA

SKU 35701
Merk Van Dooren
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek)
Bent u op zoek naar een stoel die niet alleen comfortabel zit maar er ook nog eens Trendy uitziet? Bekijk dan nu onze Rhea bureaustoel. Mede door haar unieke design staat deze stoel zeker niet mis binnen een; conferentie-, vergader-, of kantoorruimte.
De RHEA bureaustoel is ontwikkeld met het oog op de Europees normering EN-1335. Dit betekent dat zitting 6 cm te verstellen is en dat een verstelbare rugleuning en de synchroon mechaniek ondersteunen bij het voorkomen van rugklachten. De stoel wordt standaard geleverd met een netwave rug, multifunctionele wielen, in hoogte en breedte verstelbare armleggers en een aluminium gepolijste kruisvoet.
Past een zwarte bureaustoel niet goed bij je interieur? Geen enkel probleem! De zitting van de RHEA is verkrijgbaar in 70 verschillende kleuren stof, kunstleer en leer; daarnaast is ook de netwave rug verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. We leveren de bureaustoel met 5 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je de komende tijd lekker zit.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.