SITLIFE 24-uurs Stoel FUTURA stof

SKU 553121MA
Merk Danteeprojects
Functiemogelijkheden stoel Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek), Negatieve Zitneig Instelling
Levertijd Binnen 10 werkdagen
Ben jij iemand die lange werkdagen maakt en daarbij dan ook langdurig zit? Zit je vaak een langere tijd? Dan is deze 24-uurs stoel wellicht een mooie optie voor jou!
Deze bureaustoel wordt standaard geleverd met een kunstlederen zitting, het frame daarbij kent een chrome afwerking waarvan het voetenkruis beschikt over multifunctionele wielen, deze wielen zijn geschikt voor zowel een zachte- als harde ondergrond. In tegenstelling tot de rug, zijn de armleuningen wel in hoogte verstelbaar.
De Futura kent in haar laagste stand een zithoogte van 47 centimeter hierbij heeft de rug een hoogte van 110 centimeter In haar hoogste stand heeft de Futura bureaustoel een zithoogte van 58 centimeter waarbij de rug een hoogte kent van 121 centimeter.
Standaard ontvangt u bij deze stoel een garantie van +/- vijf jaar. Wat betreft de normering voldoet deze bureaustoel aan de EN-1335 norm. Dit betreft een Europese ergonomische norm.
Mocht deze bureaustoel veel raakvlakken hebben met waar u naar op zoek bent maar bent u toch niet helemaal overtuigd? Ook hebben wij alternatieven binnen het assortiment zoals de 24-uurs stoel B1 en De Futura 24-uurs stoel in een stoffe uitvoering. In tegenstelling tot de Futura modellen beschikt de 24-uurs stoel B1 over een in hoogte verstelbare rug. Deze alternatieven kunt u bekijken op onze website door vanuit de homepagina te gaan naar het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie “24-uurs stoelen” waar bovenstaande alternatieven te bezichtigen zijn.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.