Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

SITLIFE Bureaustoel VENUS

SKU 25901
Merk Sitlife
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek)
De VENUS bureaustoel is een van de voordeligere stoelen uit de Sitlife-collectie. Hoewel de stoel niet gekeurd is, voldoet deze ergonomische bureaustoel wel aan de huidige Europese ergonomische richtlijnen (EN-1335).
Onze VENUS bureaustoel is uitgerust met een synchroon mechaniek, een schuifzitting (6cm verstelbaar), in hoogte verstelbare armleggers en multifunctionele wielen. Met deze wielen kun je de bureaustoel op een harde als een zachte ondergrond gebruiken.
De VENUS is standaard in de kleur zwart op voorraad. De netwave rug, met een vast design, is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart, maar de zitting is in meer dan 70 kleuren leverbaar. Hou bij het kiezen voor een andere kleur zitting dan zwart wel rekening met een langere levertijd. Standaard wordt de VENUS geleverd met drie jaar garantie!
Qua afmetingen kent de Venus een zithoogte van 47 centimeter in haar laagste stand, daarbij hebben de armleuningen een hoogte van 67- en beschikt de rugleuning over een hoogte van 103 centimeter. In haar hoogste stand kent de Venus een zithoogte van 57 centimeter, de armleuningen hebben daarbij een hoogte van 77- en ten slotte kent de rugleuning een hoogte van 113 centimeter.
Klinkt de Venus interessant maar wenst u ook nog andere alternatieven te bekijken? Bekijk nu alternatieven zoals de Juno en de Rhea! Deze alternatieven zijn terug te vinden door vanuit de homepagina te klikken op het menu stoelen, vanuit hier kan er geklikt worden op de categorie bureaustoelen waar deze alternatieven te bezichtigen zijn!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.