Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

SITLIFE Bureaustoel KEPLER

SKU 25161
Merk Sitlife
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek)
De kepler is samen met de bureaustoel Daphnis een van de voordeligere en recentere stoelen van de Sitlife collectie. Mede door haar uitstraling is de Kepler een stoel die zeker op zal vallen op de werkvloer.
Dit product is in het bezit van een rug met netbespanning waardoor deze bureaustoel fijn door kan tochten aan de achterzijde. Het onderstel is afgewerkt met een zwarte kunststof kruisvoet. Het product beschikt over in hoogte verstelbare armleggers tevens is de zitting uitschuifbaar tot zes centimeter. De wielen van het product zijn geschikt voor gladde vloeren. Op aanvraag zijn er ook wielen te bestellen voor deze bureaustoel die zowel geschikt zijn voor een harde- als een zachte ondergrond. Let wel op dat de rug van deze bureaustoel niet in hoogte verstelbaar is. Standaard krijgt u op de Kepler bureaustoel een garantie van vijf jaar.
Standaard wordt de bureaustoel op voorraad gehouden in de kleur zwart. De zitting is op bestelling leverbaar in ongeveer 70 verschillende kleuren, hou hierbij wel rekening met een langere levertijd. Momenteel is de verwachte levertijd voor de Kepler bureaustoel met een ander kleur zitting +/- 12 tot 14 weken. Nieuwsgierig geworden naar de beschikbare kleuren op bestelling? Rondom de kleurkeuze kunt u het beste contact opnemen met ons algemene nummer. Op aanvraag is er wellicht mogelijk om een Stoffenkaart op te sturen van de beschikbare kleuren.
Blijkt de Kepler toch niet te zijn wat u zoekt maar heeft dit product wel veel functionaliteiten die wenselijk zijn? Bekijk dan nu onze Daphnis, deze stoel heeft veel raakvlakken met de Kepler echter is de Daphnis bureaustoel voorzien van een dichte gestoffeerde rug. U kunt dit alternatief eenvoudig bekijken door op de website te klikken op het menu stoelen, vanuit daar kan er geklikt worden op het menu bureaustoelen.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.