SITLIFE Bureaustoel SALINA

SKU 25101
Merk Sitlife
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek), Lendesteun (standaard inbegrepen)
Net als de METIS- is de SALINA bureaustoel van SITLIFE ontwikkeld volgens de huidige Europese ergonomische richtlijnen (EN-1335). Met een aluminium gepolijste kruisvoet en de rechtere, gestoffeerde rug ziet de SALINA er echter net iets luxer uit in vergelijking met de Metis.
Door middel van onder andere de schuifzitting (6 cm), de verstelbare rugleuning en de lendesteun is de ergonomische stoel volledig aan te passen aan de gebruiker. Daarnaast komt de stoel met multifunctionele wielen, waardoor hij zowel op een harde als een zachte ondergrond kan worden gebruikt.
Deze stoel is standaard in de kleur zwart op voorraad, maar in meer dan 70 kleuren bestelbaar: matchen met je werkruimte doet het dus altijd! Hou bij het kiezen voor een van de 70 kleuren wel rekening met een langere levertijd. De SALINA wordt geleverd met 5 jaar garantie. Daarnaast past de stoel ook nog eens in een milieubewust bedrijf: alle SITLIFE bureaustoelen zijn namelijk voor 98 procent recyclebaar!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.