81-serie Rolblok 3 laden

SKU 81031RBT
Merk Danteeprojects
Materiaal Blad Gemelamineerd spaanplaat, afgewerkt met kunststof stootrand
Materiaal Epoxy gelakt metaal
Categorie: Tag:
Het opbergen van je spullen aan je werkplek, dat doe je met een ‘rol- of ladenblok’. Deze rolblokken van de 81-serie lijn zijn standaard voorzien van drie laden met daarbij als extra toevoeging een pennenbakje.
Het rolblok komt inclusief twee sleutels waarmee het product afsluitbaar is. Jouw spullen zullen ten alle tijden veilig zijn! De afmetingen van dit product zijn: H61,5xB42xD58. De binnenkant van de pennenbak lade kent een afmeting van: H5xB33x45cm diep, dit geldt ook voor de overige lades alleen hebben deze een hoogte van 8- in plaats van 5 centimeter .Geen overbodige luxe aan de 81-serie is dat het product een anti-kantelmechaniek bevat, dit houdt in dat er tegelijkertijd maar één laden open kan staan (met uitzondering van het pennenbakje).
Dit product is beschikbaar in de kleuren; aluminium, antraciet, zwart of wit. Optioneel hierbij is de keuze voor een topblad uit een van onze standaardkleuren.
Mochten er na het lezen van bovenstaande informatie nog steeds vragen zijn dan kan deze vraag aan een van onze verkoopmedewerkers gesteld worden door te bellen naar ons algemene nummer. Een van onze verkoopmedewerkers staat u dan graag te woord!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.