Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Bureaustoel Olympica

SKU 35985
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek)
Ben jij op zoek naar een compacte bureaustoel die de nadruk legt op stevigheid. Nieuw in het Assortiment, de Olympica Bureaustoel. Deze stoel is voorzien van een extra krachtig onderstel waardoor deze bureaustoel belastbaar is tot +/- 200kg.
De Olympica kenmerkt zich doormiddel van een stoffe rug waarbij het frame afgewerkt is aan de hand van een chroom voetenkruis. Standaard wordt deze bureaustoel geleverd met multifunctionele wielen die geschikt zijn voor zowel een zachte- als een harde ondergrond.
wat betreft de afmetingen kent deze bureaustoel in haar laagste stand een zithoogte van 52-, de armleggers en rug hebben een hoogte van 68- en 119 centimeter. Indien de Olympica in haar hoogste stand staat kent deze bureaustoel een zithoogte van 66-, de armleggers en rugleuning kennen daarbij een hoogte van 82- en 133 centimeter.
Standaard wordt deze bureaustoel op voorraad gehouden in de kleur zwart, op bestelling is er de optie uit 70 diverse kleuren. Hou in verband met het kiezen voor een kleur wel rekening met het hebben van een langere levertijd (ongeveer 10 tot 12 weken)
Deze bureaustoel is standaard voorzien van: multifunctionele wielen, een synchroonmechaniek met gewichtsinstelling en bevat armleggers die zowel in hoogte als diepte instelbaar zijn!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.