Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Bureaustoel PANDORA

SKU 25601
Merk Sitlife
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek), Lendesteun (standaard inbegrepen)
Op zoek naar een bureaustoel met veel verstelmogelijkheden in combinatie met een zwart gestoffeerde zitting en rug? Bekijk dan nu de Pandora, bureaustoel is een van de bureaustoelen uit de Sitlife collectie voorzien van een NPR-1813 normering!
Zoals hierboven vermeld wordt de Pandora bureaustoel standaard op voorraad gehouden in een zwart gestoffeerde zitting gecombineerd met een zwart frame. Het voetenkruis beschikt daarbij over multifunctionele wielen die tevens geschikt zijn voor zowel een zachte- als harde ondergrond. Deze bureaustoel heeft daarnaast synchroonmechaniek: een meeverende techniek waarbij het (ingestelde) ondersteuningspunt in elke positie voor de bekken behouden blijft. Dit kan bij de PANDORA, vooraf, op basis van het gewicht worden ingesteld.
Wat betreft de zithoogte kent deze bureaustoel in haar laagste stand een hoogte van 48 centimeter daarbij hebben de armleuningen en de rug een hoogte van 69- en 104 centimeter. In haar hoogste stand kent de Pandora bureaustoel een zithoogte 62 centimeter daarbij hebben de armleuningen en de rug een hoogte van 83- en 118 centimeter.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.