Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Bureaustoel METIS

SKU 25501
Merk Sitlife
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek), Lendesteun (standaard inbegrepen)
Net als de andere bureaustoelen in de serie is de METIS tevens ontwikkeld volgens de laatste Europese ergonomische richtlijnen (EN-1335).
Door middel van de schuifzitting (6 cm), de verstelbare rugleuning en de lendesteun is de stoel volledig aan te passen aan de gebruiker. Daarnaast komt de stoel met multifunctionele wielen, waardoor hij zowel op een harde als een zachte ondergrond kan worden gebruikt.
Rondom de specificaties met betrekking tot de afmetingen het volgende; deze bureaustoel kent in haar laagste stand een zithoogte van 49cm, de armleuningen hebben daarbij een hoogte van 72- waarbij tot slot de rug een hoogte kent van 110cm. In haar hoogste stand kent de Metis een zithoogte van 58 centimeter, de armleuningen hebben hierbij een hoogte van 81 centimeter en tot slot kent de rug een hoogte van 119 centimeter.
De METIS wordt geleverd met 5 jaar garantie. Daarnaast past de stoel ook nog eens in een milieubewust bedrijf: alle SITLIFE bureaustoelen zijn namelijk voor 98 procent recyclebaar!
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.