Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Bureaustoel JULIET

SKU 35320
Merk Danteeprojects
Functiemogelijkheden stoel Veerkracht Instelling, Rugleuning Verstelling, Zitdiepte Verstelling, Zithoogte Verstelling, Verstelbare Armleggers, Zit- en Rugverstelling (Synchroontechniek)
Onze JULIET bureaustoel combineert de laatste wettelijke eisen met een betaalbaar design. Het is dan ook de goedkoopste stoel die voldoet aan de wensen van de Europese normering (EN-1335).
De JULIET is voorzien van een schuifzitting (6 cm), een verstelbare rugleuning, hoogteverstelling en synchroon mechaniek. Daarnaast komt de bureaustoel standaard met multifunctionele wielen, in hoogte verstelbare armleggers en vijf jaar garantie. Standaard wordt dit product op voorraad gehouden met een zwart gestoffeerde zitting in combinatie met een zwart kunststof frame. Qua kleurkeuze valt er genoeg te kiezen, want de JULIET is verkrijgbaar in meer dan 70 kleuren stof, leer en kunstleder! Hou hierbij dan wel rekening met een langere levertijd.
Wat betreft de afmetingen: de Juliet kent in haar laagste stand een zithoogte van 46 centimeter, de armleggers kennen daarbij een hoogte van 68- waarbij de rug een hoogte kent 95 centimeter. In de hoogste stand heeft deze bureaustoel een zithoogte van 58 centimeter, de armleggers kennen dan een hoogte van 81 centimeter en tot slot kent de rug een hoogte van 108 centimeter.
Danteeprojects uw partner bij projectinrichting.